Path: Over ons / Het Logo /  2020/11/28  DE  EN

Het Logo

 

       Het logo van Gugma sa Kabataan is een symbool van Leven en Gemeenschap. Deze twee begrippen vormen de kern van het werk van Gugma sa Kabataan.

 

       Wij geloven één van de belangrijkste doelen die God met mensen heeft is dat we deel zijn van een gemeenschap. Als lid van een gemeenschap kun je je beschermd voelen.

 

       De gemeenschappen van de straatkinderen die bij Gugma sa Kabataan komen waren vaak ernstig verstoord. Gugma sa Kabataan maakt alle gemeenschappen waar de kinderen toe behoren weer heel. Dan kunnen de kinderen zich weer de moeite waard vinden en hun droom om een geestelijk en lichamelijk gezonde volwassenen te worden wordt waarheid.

 

       Het logo van Gugma sa Kabataan is het symbool van zo’n herstelde gemeenschap. De cirkel bestaat uit vrouwen en mannen, jongens en meisjes, individuen en groepen of organisaties en mensen uit de Filippijnen en mensen daarbuiten. De cirkel staat voor de herstelde relaties tussen de kinderen en hun families. 

 

          In de christelijke traditie is rood altijd de kleur van bloed. Bloed wordt geassocieerd met LEVEN. Daarom is gekozen ook gekozen voor rood in het logo. Door Gugma sa Kabataan kan het LEVEN van de kinderen sustain. 

SPENDENKONTO DONATIONS

Gugma Street Kids e.V.

 

IBAN

DE71 6609 0800 0000 1399 98

 

BIC

GENODE61BBB

 

BANK

BBBank Karlsruhe

Herrenstrasse 2-10

76133 Karlsruhe