Path: Over ons /  2020/10/23  DE  EN

Visie

GsK wil straatkinderen een plaats bieden waar ze kunnen overleven, zich kunnen ontwikkelen, zich beschermd voelen en waar ze deel kunnen worden van een veranderende gemeenschap van Geloof, Hoop en Liefde.  


Missie

GsK wil straatkinderen de mogelijkheid geven om te integreren in gezin, school en arbeidsmarkt. 


Doel

GsK wil voorkomen dat het voor kinderen nodig is om op straat te leven of dat de kinderen zelf in hun levensonderhoud moeten voorzien.  Daarvoor heeft GsK de volgende doelstellingen.

 

  1. Het aanleren van vaardigheden die de kinderen helpen zelfstandig te overleven.
  2. Herstellen van het contact tussen de kinderen en hun familie, of als dit niet mogelijk is, organisaties zoeken die de kinderen kunnen opvangen.
  3. Het geven van informeel onderwijs aan de kinderen zodat ze bij kunnen blijven op school. Zo verbeteren ze hun cognitieve, affectieve en psychomotorische vaardigheden.
  4. Het helpen van de kinderen om waarden van respect; vetrouwen, zelfvertrouwen, zorg en liefde voor de familie, gemeenschap en de hele schepping te waarderen.
  5. Het tonen van geduld en doorzettingsvermogen in het behalen van deze doelen.
  6. Het verhogen van het bewustzijn van de gemeenschap en de families zodat zij bereid zijn om bij te dragen aan een stad waar kinderen nooit op straat hoeven te leven. 

 SPENDENKONTO DONATIONS

Gugma Street Kids e.V.

 

IBAN

DE71 6609 0800 0000 1399 98

 

BIC

GENODE61BBB

 

BANK

BBBank Karlsruhe

Herrenstrasse 2-10

76133 Karlsruhe